Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării: Indiferent ce se va întâmpla, Putin nu mai are nicio putere în lume. E terminat

08 Mar 2022 | scris de Cristina Romanescu

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, afirmă că preşedintele rus Vladimir Putin este ”terminat”, indiferent deznodământul confruntărilor din Ucraina.

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării: Indiferent ce se va întâmpla, Putin nu mai are nicio putere în lume. E terminat

Într-un interviu pentru Times Radio, Wallace a spus că preşedintele rus Vladimir Putin nu mai are nicio putere.

”Indiferent ce se va întâmpla, preşedintele Putin nu mai are nicio putere în lume. Este terminat. Armata sa este terminată. Iar el trebuie să recunoască asta.

Comunitatea internaţională s-a unit împotriva lui. Din poziţia sa, el va produce dificultăţi economice uriaşe pentru poporul său”, a spus ministrul britanic al Apărării.

Într-un alt interviu pentru Sky News, Wallace vorbește despre posibilitatea ca Polonia să trimită avioane Ucrainei, dar a delimitat țara sa de un astfel de ajutor militar.

”I-aş susţine pe polonezi în orice decizie ar lua. Am susţine Polonia. I-am ajuta cu tot ce ar avea nevoie.

Polonia va înţelege că alegerile pe care le face nu doar vor ajuta direct Ucraina, ceea ce este un lucru bun, dar ar plasa-o în prima linie a focului din partea unor ţări precum Rusia sau Belarus”, a spus Wallace la Sky News.


CLICK - Follow us on Google News