3dots.ro

Ipocrizie! Ministrul spaniol al Mediului ajunge pe bicicletă la o conferință pentru climă, doar pentru a fi văzută de jurnaliști – video

Ipocrizie! Ministrul spaniol al Mediului ajunge pe bicicletă la o conferință pentru climă, doar pentru a fi văzută de jurnaliști – video

Ministrul spaniol al Mediului, Teresa Ribera, a reușit să devină extrem de populară pe rețelele de socializare, dar nu pentru ideile sale privind reducerea emisiilor de carbon, ci pentru ipocrizia cu care le promovează…

Marți, la Valladolid, a avut loc o întâlnire a miniștrilor europeni ai Mediului și Energiei, în care au fost dezbătute o serie de măsuri propuse pentru implementarea acordului de mediu de la Paris.

Ribera, ministru pentru Tranziția Ecologică, membră a Partidului Muncitorilor Socialiști din Spania, a atras atenția prin faptul că a ajuns la întâlnirea miniștrilor europeni pe o bicicletă, dar escortată de două mașini, evident alimentate cu blamații combustibili fosili.

Pentru ca întâmplarea să fie cu adevărat una de comedie bufă, cei prezenți la fața locului mai menționează că Ribera a coborât din limuzina care a adus-o la eveniment cu doar 100 de metri înainte, pentru a înfăptui, pentru media, scena în care pedalează pe bicicletă, scrie 9gag.com.

Mai mult, o altă informație, încă neverificată, afirmă că drumul de la Madrid la Valladolid a fost făcut de ministru la bordul unui avion privat, ce ar aparține primului ministru spaniol.

Teresa Ribera este o susținătoare acerbă a eliminării mașinilor cu motoare cu combustie clasică,  ba chiar a proprietății private asupra automobilelor și a diminuării consumului de carne.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs