Ministrul spaniol al Egalități: Fiecare băiat, fată sau copil din această țară are dreptul de a iubi și de a avea relații sexuale cu oricine își dorește - video

27 Sep 2022 | scris de Anita Raicu

Atlantico analizează cele mai recente declarații făcute de ministrul spaniol al Egalității, Irene Montero.

Ministrul spaniol al Egalități: Fiecare băiat, fată sau copil din această țară are dreptul de a iubi și de a avea relații sexuale cu oricine își dorește - video

Irene Montero este de orientare comunistă și face parte dintr-un guvern de stânga eminamente progresist. Și ea a descoperit că în problema egalității mai sunt încă multe progrese de făcut...

Extrem de virulentă, în fața Comisiei pentru Egalitate a Congresului spaniol, săptămâna trecută, Irene Montero a declarat că:

”Vorbim despre o lege care nu garantează numai  dreptul la întreruperea voluntară de sarcină. Este o lege a drepturilor sexuale și reproductive.

O lege în care se vorbește despre dreptul la educație sexuală o lege pentru băieți și fete, care, indiferent de familiile din care provin să știe că au drepturi. Dreptul să-și cunoască propriul corp și că niciun adult nu are voie să-l atingă, dacă nu-și doresc asta.

Să știe este că este dreptul fiecărui băiat, fată sau copil din această țară să iubească și să întrețină relații sexuale cu oricine își doresc, atât timp cât consimt”.

În fond, ministrul spaniol consemnează intenția sa de a legifera dreptul unui copil de a avea relații sexuale cu un adult.

”În vremea naziștilor, Hitler înființase ”case de dragoste” în care tinerii arieni și tinerele ariene trebuiau să întrețină relații sexuale pentru a face arieni mici și frumoși.

Irene Montero se gândește cu siguranță la „casele iubirii” unde copiii pot descoperi bucuriile inefabile ale relațiilor sexuale cu adulții.

Copiii inocenți au într-adevăr multe de învățat. Suntem convinși că Irene Montero va contribui personal la inițierea băieților!

Este ceva putred în Regatul Spaniei. Și cu cât o auzim mai mult pe Irene Montero, cu atât ne dorim mai mult să ne apropiem de Giorgia Meloni. O știti voi, cea pe care stânga o numește fascistă...”, concluzionează Atlantico


CLICK - Follow us on Google News