Moș Crăciun se îndrăgostește de un bărbat într-o reclamă realizată de poșta norvegiană – video

Au trecut zăpezile de altădată și nici Moș Crăciun nu mai e ce era pe vremurile alea…

”În 2022, Norvegia marchează 50 de ani de când putem să iubim pe cine dorim”, transmite Poșta Norvegiei într-o reclamă ce marchează apropierea sărbătorilor de iarnă.

Intitulat ”Harry îl întâlnește pe Moș Crăciun”, clipul de promovare are aproape patru minute,

Harry, un tip trecut de mult de vârsta copilăriei, începe să aibă sentimente față de Moș Crăciun, după ce, an de an, îl suprinde pe acesta în timp ce îi pune cadouri pomul de Crăciun.

Nici Moș Crăciun nu pare să rămână indiferent, așa că, după multe întâlniri anuale, Harry îi trimite o scrisoare lui Moș Crăciun: ”Dragă Moșule, tot ce îmi doresc de Crăciunul acesta ești… tu”. Iar cei doi ajung să petreacă sărbătoarea împreună, ba chiar mai mult, se și sărută…

La final, pe ecran apare următorul mesaj: ”În 2022, Norvegia marchează 50 de ani de cânt putem să iubim pe cine dorim”.

Poșta norvegiană, pentru care a fost realizată reclama, a explicat și mesajul. ”Posten este un loc de muncă incluziv, cu o mare diversitate și am dori să sărbătorim cea de-a 50-a aniversare cu această frumoasă poveste de dragoste”, a transmis poșta norvegiană, potrivit metro.co.uk.

Poștașii norvegieni au amintit și de reclama de anul trecut, în care Moș Crăciun era la terapie, deoarece Poșta Norvegiană îi luase ”jobul”, după ce, se plângea Moș Crăciun, ”a început să livreze la orice oră”. Intitulată ”Make Christmas Great Again”, reclama făcea aluzie la mai multe afirmații făcute de fostul președinte american Donald Trump.

”În campania de anul trecut, Moș Crăciun a fost supărat pe Norway Post, care i-a luat afacerea – anul acesta, Moșul este bucuros că Norway Post îl poate ajuta puțin, ca să fie alături de cel pe care îl iubește”, a mai spus compania norvegiană.