3dots.ro

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto din greșeală

Un muncitor francez a câștigat 17 milioane de euro la loto din greșeală

Din articol:

Nici în cele mai fericite vise ale sale un francez nu și-ar fi putut imagina faptul că o greșeală avea să-i schimbe viața în mod radical. Și asta deși în urmă cu 20 de ani îi fusese prezis că o să câștige o mare sumă de bani…

Distrat, francezul a completat biletul la loterie dorind să participe la extragerea de vineri, 13 ianuarie, numai că, din greșeală, a selectat ziua următoare, cea de sâmbătă, scrie 20minutes.fr.

Prin voia sorții, combinația sa de numere a fost cea câștigătoare la extragerea de sâmbătă, și necâștigătoare în ziua în care își dorea să joace biletul.

După ce și-a verificat biletul, omul era convins că a pierdut. Doar că exact înainte de a merge dezamăgit la culcare a primit o notificare de la FDJ, organizatoarea loteriei, care îi dădea fericita veste.

”În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului meu”, a declarat bărbatul atunci când a primit premiul.

Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și și-au pierdut noapte până în zori făcând planuri pentru cum va arăta noua lor viață.

Evident, acum milionar în euro, francezul își va părăsi locul de muncă și are de gând să-și înființeze propria afacere.

Își mai dorește să cumpere o casă în nordul Franței, să călătorească în toată lumea alături de familie și mai ales… să consume produse de calitate mai bună. ”În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a spus el.

Bărbatul are acum posibilitatea să-i cumpere și cadoul pe care i l-a promis soției sale. ”Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul milionar.

Francezul a mai povestit că un prieten al familiei i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie. Se întâmpla în urmă cu aproximativ douăzeci de ani…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs