Ambasada Italiei a achitat o notă la restaurant neplătită de turişti, în Albania. Meloni: ”Plătiţi nota acestor idioţi, vă rog”

Ambasada Italiei a achitat o notă la restaurant neplătită de turişti, în Albania. Meloni: ”Plătiţi nota acestor idioţi, vă rog”

Ambasada Italiei în Albania  a achitat o notă la restaurant în valoare de 80 de euro lăsată neplătită de turiştii italieni în oraşul Berat, după o intervenție a premierului Giorgia Meloni.

Premierul albanez Edi Rama a dezvăluit că a discutat cu Giorgia Meloni despre cazul unui grup de turişti italieni care au plecat fără să plătească nota la restaurant în oraşul istoric Berat, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

”Ea s-a strâmbat şi a dat acest ordin ambasadorului: «Plătiţi nota acestor idioţi, vă rog, şi faceţi un comunicat! Italia nu poate fi dezonorată în acest hal»”, a declarat premierul albanez, relatează Il Messaggero.

Povestea turiştilor italieni care au plecat fără să-şi plătească nota a ţinut prima pagină în presa albaneză şi a fost intens comentată pe reţelele de socializare.

”La recomandarea premierului Giorgia Meloni, am plătit această notă lăsată neplătită de către un grup de turişti italieni în oraşul Berat.

Italienii respectă regulile şi îşi plătesc datoriile, iar noi sperăm ca acest tip de incident să nu se repete”, a anunțat ambasada Italiei la Tirana.

Scumpirile i-au determinat în această vară pe mulţi italieni să-şi meargă în vacanţă pe coasta albaneză a Mării Adriatice.