3dots.ro

Novak Djokovic, a 50-a grădiniță construită în Serbia. ‘Întorcând înapoi țării noastre o parte din ce am primit, deschidem oricărui copil drumul către educație’

Novak Djokovic, a 50-a grădiniță construită în Serbia. ‘Întorcând înapoi țării noastre o parte din ce am primit, deschidem  oricărui copil drumul către educație’

În așteptarea primului meci pe care îl va disputa în aceste an în circuitul ATP, aflat la Dubai, Novak Djokovic, alături de de soția sa, Jelena, fost prezent la Expo 2020.

În cadrul evenimentului organizat de pavilionul Serbiei, cei doi au promovat acțiunile Novak Djokovic Foundation.

Fundația, înființată de soții Djokovic în 2007, promovează accesul la educați al copiilor din Serbia. 

În cei 15 ani de funcționare, fundația a construit 49 de grădinițe în Serbia, iar în 2022 va da în folosință încă una.

”Este o onoare să prezint lumii acțiunile noastre în domeniul educației copiilor din Serbia.

Echipa noastră îi este recunoscătoare lui Novak, fondatorul și ambasadorul fundației în lume, pentru pasiunea și angajamentul de care dă dovadă în ajutorarea copiilor, pentru faptul că prin intermediul acestei platforme aduce recunoașterea internațională a muncii noastre.

Întorcând înapoi țării noastre o parte din ce am primit, obiectivul nostru principal este să deschidem drumul către școală și educație oricărui copil din Serbia, și putem spune că în fiecare zi suntem mai aproape de țelul nostru”, a scris Jelena Djokovic pe Instagram.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs