3dots.ro

Tatăl lui Novak Djokovic, internat de urgență la spital

Tatăl lui Novak Djokovic, internat de urgență la spital

Liderul ATP, Novak Djokovic, a fost nevoit să se deplaseze de urgență în țara natală, după ce tatăl său, Srdjan, a suferit o căzătură și a ajuns la spital, scrie Mirror.

Conform presei internaționale, Srdjan Djokovic a căzut de pe un scaun în timp ce hrănea păsările, suferind o fractură în partea superioară a brațului și la umăr, fiind necesară o intervenție chirurgicală.

Deocamdată nu se știe cât timp tatăl lui Nole va mai rămâne internat în spital și dacă sportivul sârb își va modifica programul pentru a fi alături de el, anulându-și participarea la turneul ATP de la Roma, de săptămâna viitoare.

Djokovic a jucat doar 15 meciuri în 2024, conform declarațiilor sale prioritățile în acest an, fiind participarea la Jocurile Olimpice, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

După un început slab de sezon, au apărut destule discuții privind lipsa sa de motivație, mulți aducând în discuție retragerea sa la finalul acestui an.

”Din punctul meu de vedere, Nole și-a îndeplinit toate așteptările în urmă cu 7-8 ani de zile, restul fiind doar un bonus uimitor.

Tenisul reprezintă doar un singur segment, nu toată viața sa. Mă aștept ca meritele să-i fie recunoscute și după retragerea lui din tenis, pentru lucrurile bune pe care le va face și după acest moment și sper ca asta să se întâmple anul viitor.

De ceva vreme mă gândesc că ar fi trebuit să se oprească mai de mult. Este o profesie dificilă, care solicită mult efort fizic și mental, căreia i-a dedicat 30 de ani din viața sa. Ar trebui să ia piciorul de pe accelerație, nu e prea mult timp pentru a face și alte lucruri în viață”, declara tatăl lui Nole într-un documentar despre sportivul sârb.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs