Ce nume vor alege Harry şi Meghan pentru surioara lui Archie?

Archie, fiul Ducilor de Sussex, va avea în câteva săptămâni o surioară, iar interesul în jurul numelui pe care îl vor alege Harry și Meghan suscită interesul în casele de pariuri.

Sarcina celor care își doresc să ghicească numele micuței și, evident, să se îmbogățească, este cu atât mai dificilă cu cât, după ce-au renunțat la îndatoririle față de Coroana britanică, cuplul nu mai este condiționat de cutume în alegere și se va baza doar pe ideile proprii.

Care sunt cele mai vehiculate prenume pentru viitorul bebeluş al Ducilor de Sussex?

Philippa

Sunt destul de mulţi cei care cred că Harry și Meghan vor dori să-l omagieze de defunctul Prinţ Philip, stins în urmă cu câteva săptămâni.

De la decesul Ducelui de Edinburgh pe 9 aprilie, Philippa a devenit o alegere populară în rândul pariorilor, a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei Ladbrokes pentru revista People.

Nu ar fi un lucru inedit, și Prinţesa Eugenie şi Zara Tindall şi-au numit fiii Philip în onoarea bunicului lor.

Însă având în vedere că numele sorei Ducesei de Cambridge, soția Prințului William, este Philippa (adică Pippa), pare puţin probabil ca Meghan să prefere acest nume, având în vedere istoricul relațiilor lor.

Lily

Acest nume diafan este la rândul său unul pe care mizează destui pariori. El ar fi un omagiu adus Reginei, căreia în tinereţe i se spunea Lilibeth şi tot aşa o alinta şi Prinţul Phillip. 

Diana

Nu sunt multe de spus în privința acestei alegeri, având în vedere dragostea Prințului Harry pentru mama sa, Lady Diana. 

Și Diana este cotat bine la agenţiile de pariuri, încă din luna martie, din momentul în care cei doi au anunţat la Oprah că aşteaptă o fetiţă.

Şi Ducii de Cambridge au ales Diana ca unul dintre prenumele Prinţesei Charlotte, alături de Elizabeth, în onoarea reginei, și nu prea există motive pentru care Harry şi Meghan nu ar face la fel.

Doria

Şi numele mamei lui Meghan poate fi o variantă. El este vehiculat în unele agenţii de pariuri.

Kamala

E într-adevăr un nume puţin probabil să fie ales, dar care se află totuşi pe lista pariorilor. Şi asta fiindcă Meghan şi Kamala Harris şi-au declarat, recent, admiraţia una pentru cealaltă.

Oprah

Ei da, există și persoane convinse că Meghan şi Harry îşi vor boteza fetiţa după numele celebrei realizatoare de televiziune.

Alice

Este numele mamei Prinţului Philip şi numele uneia dintre fiicele Reginei Victoria. Deci, ar avea ceva şanse.

Cu siguranță Meghan și Harry au avut numeroase discuții pe această temă, și, din motive de publicitate, alegerea lor va fi una în care vor ține cont de toate posibilele interpretări și comentarii. 

Nu în ultimul rând, părerea noastră, este că prințesa va aduna ceva nume, la fel ca fratele său Archie, varianta scurta de la Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al șaptelea în ierarhia succesiunii la tron…