3dots.ro

Șofer român, dat jos de la volan de polițist german pentru a privi victima unui accident – video

Șofer român, dat jos de la volan de polițist german pentru a privi victima unui accident – video

Enervat de faptul că șoferii sau pasagerii mașinilor care treceau prin zona în care se produsese un accident foloseau camera telefoanelor mobile pentru a filma incidentul, un polițist german s-a enervat atât de tare încât a început să-i dea jos cu forța de la volan pe amatorii de morbid, pentru a vedea cu proprii ochi tragedia.

Un accident mortal a avut loc pe autostrada A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg. Un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit de un blocaj de trafic, șoferul pierzându-și viața pe loc.

Au urmat ore întregi de blocaj pe autostradă şi aproape toţi şoferii care treceau pe lângă locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil.

Deranjat de gestul şoferilor şi sătul să le ceară să nu mai filmeze, unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului a început să îi dea jos din maşini şi să-i pună să privească victima.

„Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi”, s-a răstit polițistul la mai mulți șoferi.

Printre cei coborâți de la volan de polițist, un şofer român, care conducea un  VW Transporter, dubă înmatriculată în județul Mehedinţi.

„Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”, îi spune polițistul șoferului român.

Şoferul român încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e „sorry” (îmi pare rău – N.R.), dar poliţistul îl împinge spre locul accidentului.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs