Grecia. O şoferiţă a primit o amendă de peste 6 milioane de euro pentru parcare neregulamentară pe Insula Rodos

Autor:

Data:

O şoferiţă a primit probabil cea mai mare amendă  pentru parcare neregulamentară, nu doar din Grecia, acolo unde locuiește, ci chiar din întreaga lume.

Femeia a primit amenda acasă, prin poştă, și povestește că atunci când a deschis-o a crezut, iniţial, că i s-a emis o amendă de 6.448 euro, o sumă uriaşă pe care n-ar fi putut să o plătească.

După ce-a trecut starea de panică indusă de valoarea amezii, în încercarea de a găsit o soluție financiară pentru a o plăti, șoferița a mai deschis încă o dată plicul, pentru a o analiză mai atent și atunci a văzut că suma era, de fapt, nu 6.648 euro, ci 6.648.444 euro!

I-a mai venit sufletul la loc, anticipând că la mijloc nu poate fi decât o greşeală, iar a doua zi a mers la primărie să ceară explicaţii.

Femeia le-a spus angajaţilor primăriei că a venit să plătească amenda, dar n-o poate face în numerar, pentru că suma e de peste 100 euro, iar legea din Grecia spune că toate amenzile de peste 100 euro trebuie plătite cu cardul sau prin transfer bancar, scrie rodiaki.gr.

Totul s-a terminat cu bine, funcționarul primăriei comunicându-i într-un final că totul e o greşeală inexplicabilă, iar şoferiţa poate fi liniştită, că amenda uriaşă îi va fi anulată.

27576

Leave a Comment