Paris. Fotbalistul Gianluigi Donnarumma și logodnica sa, bătuți, legați și jefuiți!

Paris. Fotbalistul Gianluigi Donnarumma și logodnica sa, bătuți, legați și jefuiți!

Parisul nu mai e de mult”Orașul Luminii”, capitala Franței fiind recunoscută în ultimul timp pentru numărul de violențe în creștere…

O bandă de hoți a pătruns, joi noapte, în jurul orei 3.20, în locuința fotbalistului Gianluigi Donnarumma, aflată în arondismentul 8 al Parisului. Portarul italian și iubita sa au fost agresați fizic, tâlharii furând apoi tot ce-au găsit de valoare, paguba ridicându-se la circa o jumătate de milion de euro, scrie Gazzetta dello Sport.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost dezbrăcat de infractori, apoi bătut și legat. La fel a pățit și Alessia, iubita lui, care n-a scăpat nici ea de lovituri.

După ce hoții au părăsit locația cu prada consistentă, cele două victime ale jafului au reușit să se elibereze și să se adăpostească la un hotel de lux, aflat în apropiere.

Erau în stare de șoc și cei de la hotel au sunat la poliție și au chemat și o ambulanță, care i-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul violent s-a produs în jurul orei 3:20 și, părerea polițiștilor care anchetează cazul este că bandiții au fost bine informați asupra bunurilor de valoare existente în casă și au acționat la pont, fără teamă chiar dacă fotbalistul și iubita acestuia se aflau în locuință.

Nu este prima spargere din Paris a locuinței unui fotbalist care evoluează la PSG, campioana Franței. Angel Di Maria a fost victima unui jaf în martie 2021, petrecut cu soția și copiii în casă, paguba ridicându-se la fel, la 500.000 de euro. Hoții au fost prinși și au primit patru ani de închisoare.

Tatăl căpitanului Marquinhos a fost agresat fizic, bandiții fiind trimiși după gratii între 5 și 7 ani

Pe lista jucătorilor vizitați de infractori mai sunt Icardi, Sergio Rico, Thiago Silva, Dani Alves și Choupo Moting, iar Verratti a pățit-o când era în vacanță la Ibiza.