Paul Pogba, amenințat și șantajat de fratele său, l-a denunțat la poliție

Într-un video considerat bizar, postat în social media, Mathias Pogba, fratele jucătorului francez de fotbal Paul Pogda, afirmă că va face o serie de dezvăluiri despre fratele său, agentul acestuia și despre Kylian Mbappe.

”Publicul francez, englez, italian și spaniol, cu alte cuvinte întreaga lume, fanii fratelui meu, și mai mult, coechipierii săi de la reprezentativa Franței, cei de la Juventus, sponsorii săi, toți merită să cunoască anumite lucruri…

Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză: dacă merită admirația, respectul și dragostea publicului. Dacă își merită locul în echipa Franței și onoarea de a juca la Cupa Mondială. Dacă merită să fie titular la Juventus. Dacă este o persoană de încredere, pe care orice jucător merită să o aibă alături”, spune Mathias Pogba.

Ulterior, Mathias și-a îndreptat atenția către noul agent al lui Paul, Rafaela Pimenta. Ea a devenit reprezentanta mijlocașului lui Juventus, după ce impresarul Mino Raiola a încetat din viață în luna aprilie a acestui an.

Mathias pare să nu fie sigur dacă Pimenta este persoana potrivită pentru postul pe care îl ocupă, dacă ”merită să-i reprezinte”, punând la îndoială ingegritatea, profesionalismul și loialitatea ei.

Mathias Pogba a încheiat declarația sa referindu-se la atacantul lui PSG, Kylian Mbappe.

”O să vă spun lucruri foarte importante despre el și vor exista și multe mărturii care să-mi confirme spusele. Totul ar putea fi exploziv și poate face mult zgomot”, a spus acesta.

Yeo Moriba, mama și avocatul lui Paul Pogba, și agentul acestuia, Rafaela Pimenta, au răspuns într-o declarație comună de presă:

”Declarațiile recente ale lui Mathias Pogba pe rețelele de socializare nu sunt o surpriză, Ele sunt o doar continuare ale amenințărilor și ale tentativelor de extorcare făcute la adresa lui Paul Pogba”.

Ulterior, duminică, Paul Pogba a denunţat la Poliție faptul că se teme că ”o bandă organizată” va organiza ”o tentativă de extorcare” la adresa sa.

Paul Pogba a declarat că a fost ademenit într-o capcană de doi prieteni din copilărie și de doi bărbați ce purtau cagule și că i s-au cerut 13 milioane de euro pentru că ”i-au apărat interesele timp de 13 ani”.

Paul spune că în afara prietenilor din copilărie din bandă face parte chiar și fratele său, Mathias. Internaționalul francez a mai afirmat că s-au făcut presiuni asupra lui în numeroase ocazii, la Manchester și la Torino.

O sursă din poliţia pariziană a declarat pentru AFP că Direcţia Centrală a Poliţiei Judiciare Franceze a deschis o anchetă privind suspiciuni în legătură cu de tentativă de extorcare a fotbalistului Paul Pogba.