3dots.ro

Misterioasa cutie lăsată de Pele, în urmă cu 48 de ani, în vestiarul lui Santos, despre care a dat ordin să fie deschisă cândva muri

Misterioasa cutie lăsată de Pele, în urmă cu 48 de ani, în vestiarul lui Santos, despre care a dat ordin să fie deschisă cândva muri

Legendarul fotbalist brazilian Pelé a murit joi, 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, dar poveștile fabuloase create de legenda sa continuă să apară. 

Pelé a scris istorie în tricoul lui Santos, club pentru care a evoluat între 1956 și 1974. Dulapul din vestiar unde legenda fotbalului își ținea lucrurile a rămas închis după plecarea lui de la echipă.

Gustavo Leal, antrenorul secund al clubului mexican Atletico de San Luis, a vorbit despre misterioasa ”cutie neagră” aflată în acel dulap.

”Am fost în vestiarul celor de la Santos și nimeni nu stătea pe locul lui Pele. Are un spațiu unde a pus niște lucruri, imediat după ultimul meci jucat la Santos.

A pus ceva într-o cutie neagră pe care a încuiat-o în dulap și a transmis că poate fi deschisă doar când el nu va mai fi. Sunt curios ce găsim acolo”, a dezvăluit Gustavo Leal, la TUDN.

”Cuvintele lui Pelé au fost foarte simple. Atâta timp cât clubul păstrează acest obiect, el va avea mereu mult noroc”, a declarat Rogerio Zilli, administratorul colecției dedicate lui Pelé

”Nimeni din club nu are însă cheia pentru a deschide cutia. „Nu ne-am gândit niciodată să facem asta. Vom vorbi cu familia și vom decide ce vom face: vom vedea dacă acest mister va avea o soluție sau dacă va rămâne așa”, a declarat președintele lui Santos, Andres Rueda.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU