3dots.ro

Mesajul lui Pelé, după ce presa braziliană a scris că nu mai răspunde la chimioterapie și primește doar medicamente pentru durere

Mesajul lui Pelé, după ce presa braziliană a scris că nu mai răspunde la chimioterapie și primește doar medicamente pentru durere

Fostul mare fotbalist brazilian Pelé a reacționat la informațiile difuzate de media conform cărora starea s-a de sănătate s-a întrăutățit.

Potrivit publicației Folha de S Paulo, chimioterapia nu a mai dat niciun rezultat, astfel că a fost suspendată, iar Pele primește acum medicamente doar pentru dureri și dificultăți de respirație.

Pele a încercat să-i liniștească pe fani într-o postare pe Instagram joi, spunând că își face „vizita lunară” la spital.

Pelé, în vârstă de 82 de ani, spune că este ”puternic”, că are ”multă speranță” și că își continuă tratamentul pentru cancerul de colon, relatează CNN.

”Prieteni, vreau să rămâneți toți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei.

Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și de asistență medicală pentru toată îngrijirea pe care am primit-o.

Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de dragoste pe care îl primesc din toată lumea mă ține plin de energie. Și urmăriți Brazilia la Cupa Mondială!”, arată un mesaj publicat pe pagina de Instagram a lui Pelé.

Potrivit unui comunicat al spitalului, starea de sănătate a lui Pelé rămâne stabilă.

Fostul fotbalist, în vârstă de 82 de ani, a fost internat marți la spital cu o infecție respiratorie.

”Pelé a avut un răspuns bun la tratarea infecției respiratorii, fără a arăta nicio înrăutățire a stării sale în ultimele 24 de ore”, a spus spitalul din Sao Paulo unde se află fostul fotbalist

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU