3dots.ro

Râsete în studio după ce Petre Daea ar fi sforăit în timpul unei intervenții TV. Explicația ministrului – video

Râsete în studio după ce Petre Daea ar fi sforăit în timpul unei intervenții TV. Explicația ministrului – video

Ministrul Agriculturii, în vârstă de 73 de ani, pare să fi fost protagonistul unui moment inedit în timpul unei intervenții în direct la Antena 3.

Întâmplarea a avut loc în timpul emisiunii ”Decisiv” de la Antena 3 prezentată de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu și Mădălina Mihalache.

Ministrul Daea a fost sunat pentru a oferi o explicație pe tema scumpirii produselor alimentare și în momentul în care i s-a dat legătura, în direct, au început să se audă sforăituri și un respirat greu.

Comentând cele întâmplate, ministrul susține că postul de televiziune dorește ”să facă rating și pe somn” și precizează că „nu dorm nici noaptea, darămite ziua”.

”Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci.

Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea. Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo”, a explicat Petre Daea pentru Libertatea.

Petre Daea a precizat că în momentul în care a fost sunat pentru a intra în direct se afla în mașină, întorcându-se dintr-o vizită în Neamț.

”Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei?

O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama. Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?”, a adăugat oficialul, potrivit sursei citate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs