3dots.ro

Un cuplu şi-a expediat din greșeală pisica într-un colet de retur la Amazon

Un cuplu şi-a expediat din greșeală pisica într-un colet de retur la Amazon

În virtutea atracției irezistibile a felinelor pentru cutii, o pisică a unui cuplu din Utah s-a strecurat în coletul pe care aceştia l-au returnat către Amazon…

Cumva făcând apel la cele nouă vieți, animalul a reușit să supraviețuiască unei călătorii care a durat șase zile, timp în care nu a băut și nu a mâncat, fiind descoperită de un angajat al companiei în stare relativ bună, relatează The Guardian.

Galena, numele pisicii care s-a strecurat în pachet, a călătorit într-un container de. transport mai mult de 800 de kilometri, din Utah în California

Proprietara Galenei, Carrie Clark, a descoperit lipsa felinei pe 10 aprilie. Familia și prietenii au ajutat-o să caute pisica, distribuind afișe.

„Galena, pisica noastră super timidă a evadat astăzi. Face parte din familia noastră și nu a mai dispărut niciodată atât de mult timp”, a scris Clark despre dispariția Galenei pe un grup de Facebook dedicat anunțurilor pentru animale de companie pierdute.

O săptămână mai târziu, Carrie și soțul ei au fost uimiți de o notificare primită prin intermediul microcipului Galenei, pisica fusese descoperită în Los Angeles. La început, ea a crezut că notificarea era o greșeală, dar pisica lor, Galena, ajunsese în celălalt capăt al țării.

Uluiala a fost la fel de mare și pentru angajații Amazon ai depozitului din California la care a ajuns coletul în care se afla pisica.

Una dintre ei, Brandy Hunter, o iubitoare de pisici, a luat-o pe Galena acasă și ziua următoare a dus-o la un veterinat. Atunci când medicul a scanat cipul Galenei, familia Clarks a fost anunțată instantaneu, iar apoi le-a confirmat telefonic ca pisica se află în grija lui.

Familia Clark s-a urcat într-un avion și a călătorit în California, s-o aducă pe Galena acasă. Deși „mult mai slabă”, familia Clark a confirmat că Galena era „complet nevătămată”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs