3dots.ro

Polonia. Un bărbat a ucis 3 bebeluși născuți din relațiile incestuoase cu două din fiicele

Polonia. Un bărbat a ucis 3 bebeluși născuți din relațiile incestuoase cu două din fiicele

Un bărbat din Polonia este acuzat că a ucis trei bebeluși născuți din relațiile incestuoase pe care le-a avut cu două dintre fiicele sale. La rândul ei, una dintre fiice este de asemenea acuzată de crimă.

Tragedia petrecută într-un sat din Pomerania i-a șocat și pe procurori. Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea de ceva timp o relație cu una dintre fiicele sale, care are acum 20 de ani, relatează fakty.tvn24.pl.

Crimele au fost comise de-a lungul mai multor ani. Cei trei bebeluși au fost îngropați în subsolul casei în care bărbatul locuia împreună cu cei 12 copii ai săi, după ce soția a murit în urmă 15 ani.

Teribila crimă a ieșit la iveală după ce colegii de serviciu ai tinerei au început să bănuiască faptul că aceasta era însărcinată. Ulterior, fata a plecat în vacanță și s-a întors complet schimbată. Colegii au întrebat-o despre copil, dar ea a negat existența unu bebeluș.

Procurorii au refuzat să ofere detalii despre modul în care a descoperit totul, dar jurnaliștii au descoperit că familia a fost anchetată recent de serviciile sociale.

Bărbatul este acuzat de crimă, incest cu fiica sa de 20 de ani și relații incestuoase cu o altă fiică. Fata a fost acuzată de crimă, cel puțin doi dintre bebelușii uciși fiind ai ei,  și relații incestuoase cu tatăl ei.

Anchetatorii spun că este posibil ca al treilea să fi fost născut de cealaltă fiică cu care tatăl a avut relații incestuoase. și verifică acum dacă mai sunt ascunse în casă și alte trupuri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs