Povestea care a smintit internetul. Bunica de 76 de ani cerută în căsătorie de un tânăr de 19, anunță că așteaptă un copil

Internetul e ca o mare oală în care fiecare aruncă cam tot ce-i trece prin cap, ceilalți pricep după limita propriilor posibilități sau interese… iar media ia de bună, pe nemestecate, orice poveste, fără să o mai verifice.

Povestea digitală a Milinei Gatta și a lui Giuseppe D'Anna, a început anul acesta, în luna mai, după ce Giuseppe a postat pe TkTok un clip video în care o săruta pe femeia cu 57 de ani mai în vârstă.

A urmat un alt clip în care cei doi se logodeau, iar isteria declanșată părea de neoprit.

Peste 40 de milioane de oameni au reacționat imediat, iar presa din toată lumea a început să scrie despre povestea celor doi.

Povestea a continuat prin postarea altor zeci de clipuri video în care cei doi apăreau în diferite ipostaze: petreceri, plimbări în locuri exotice sau cine în diferite restaurante de lux.

Puțini dintre jurnaliștii care au scris despre ”cuplul" Giuseppe – Milina au încercat să afle ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor.

”Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. Locuim împreună, ea este văduvă și încerc să îi ofer toata afecțiunea.

Acel sărut pe care ni l-am dat unul altuia este, de fapt, un semn de afecțiune. La noi nu e ceva deosebit, sărutul pe buze este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la asemenea reacții.

Apoi am continuat gluma și am postat așa-zisa logodnă dintre mine și bunica mea. De obicei, videoclipurile noastre se opreau la 2 milioane de vizualizări, dar acel videoclip a depășit 43 de milioane de vizualizări, imediat a devenit imediat viral.

După părerea mea a mers așa mult pentru că în străinătate, neînțelegând ce spuneam, chiar au crezut că suntem un cuplu. Am încercat chiar să explic că a fost o glumă, dar răspunsurile mele au fost acoperite de cei care credeau că suntem cu adevărat logodiți.

Multe dintre comentarii au venit din Anglia, unde mulți mi s-au alăturat și mi-au arătat că există multe cupluri cu o diferență mare de vârstă. În Italia, în schimb, am primit multe critici.

Mulți m-au contactat, mi-au cerut să fac diferite videoclipuri, dar doar un jurnalist portughez m-a întrebat dacă povestea este adevărată", a povestit Giuseppe D'Anna pentru fanpage.it.

Nepotul și bunica lui au acceptat să-i acorde un interviu ziaristului Andrea Rossi de la ”Alici Come Prima”.

Bunica a povestit râzând cum a aflat de la o prietenă că a devenit celebră pe TikTok. ”L-am întrebat pe Giuseppe… ce ai făcut, m-ai pus pe TikTok? Nu te simți bine cu capul?", a spus femeia. 

”Bunica nici nu a crezut la început. Îi era greu să creadă că un videoclip făcut pentru distracție poate fi văzut de zeci de milioane de oameni. Pentru a o face să înțeleagă, i-am spus că aproape jumătate din Italia ne-a văzut.

Bunica a fost fericită, dar s-a și întristat de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți", a povestit nepotul.

Milina Gatta și Giuseppe D'Anna au hotărât să continue ”distracția" pe internet. În ultima postare, cei doi au anunțat că ar aștepta un copil, iar această nouă dezvăluire a strâns alte milioane de vizualizări și comentarii de tot felul.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Timp de 15 ani, copii din Marea Britanie au fost folosiți drept ”cobai” în studii clinice care foloseau sânge infectat cu hepatita C și HIV

O anchetă jurnalistică a BBC dezvăluie o adevărată lume secretă a testelor clinice desfășurate în Marea Britanie în care, de-a lungul a 15 ani, medicii

O bătrână din Spania și-a găsit casa ocupată de un cuplu de români. ”Cunoaștem legea, atât timp cât nu există plângere, nu putem fi evacuați!” – video

Un cuplu de români a produs controverse în Spania după ce s-a mutat într-o locuință ce părea abandonată, în cartierul Lavapiés din Madrid. Proprietara casei

Drogul violului, extrem de periculos, dă dependență de la a treia utilizare! Psiholog: ”Este posibil să asistăm la drame uriaşe”

Psihologul Eduard Bondoc, specialist în medicină la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizează că cel mai periculos drog este cel cunoscut ca „drogul violului”, care

Președintele Croației I-a numit ”țărani analfabeți” pe judecătorii care îl împiedică să se autodesemneze premier după alegeri

Preşedintele Croației, care în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare desfășurate recent a susținut că este și candidat pentru funcția de prim-ministru, nu va putea prelua

Un miliardar german și-ar fi înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta sa, rusoaică, la Moscova

Un cetățean german, miliardar, care a fost declarat în mod oficial decedat în 2021, la trei ani după ce dispăruse fără urmă în Alpii elvețieni,