Jerusalem Post. Un preot care susține că a fost în iad, povestește despre muzica pe care o cântă demonii

preot-experienta-iad-jerusalem-post

Gerald Johnson, un preot din Michigan, SUA, susține că viața i s-a schimbat pentru totdeauna după, în urma unui atac de cord pe care l-a suferit, ar fi vizitat Iadul, totdeauna, relatează Jerusalem Post.

Johnson și-a împărtășit experiența prin intermediul unei serii de clipuri video postate pe TikTok și a susținut că a ajuns în Iad în februarie 2016, după ce a suferit un atac de cord.

”Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta”, spune preotul în cel mai vizualizat dintre clipurile postate.

”Spiritul meu a părăsit corpul meu fizic și am crezut că sunt în drum spre Rai.

Credeam că am făcut atât de mult bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât [în Iad].

Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Îmi trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta”, descrie experiența preotul din Michigan.

Johnson, care slujește ca preot de șapte ani, mai povestește că a văzut un bărbat care ”mergea în patru picioare ca un câine și ardea din cap până în picioare, având lanţuri la gât. Era ca un câine al iadului. Era un demon care ţinea lanţurile”.

El a adăugat că ”telepatic, știam că demonul a fost trimis în viața acestui om să-l însoțească din copilărie până la moarte”.

Johnson a explicat că demonul știe că dacă reușește să-i facă pe oameni să nu-L slujească pe Dumnezeu și să facă lucruri rele, îl va birui în Iad, unde îi vor fi sclavi.

”Suntem sclavi pe Pământ ai influenței demonului și suntem câini torturați în Iad.”

Johnson a continuat, adăugând că există o zonă a Iadului unde se cântă muzică. El spune că a auzit cântece precum ”Umbrella” a lui Rihanna și ”Don’t Worry Be Happy” de Bobby McFerrin. El a spus că melodiile erau cântate de un grup de demoni care folosesc cuvintele pentru tortură.

El a adăugat că ”fiecare cuvânt din fiecare cântec a fost făcut pentru a te tortura pentru faptul că nu te-ai închinat lui Dumnezeu în timp ce ai fost pe Pământ”.

În final, Johnson a dezvăluit și modul în care a reușit să scape din  Iad.

”Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad. M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit.

El a spus: ”Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Dar, aceștia nu sunt poporul tău, sunt poporul meu. Eu vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau.

Chiar dacă am făcut bine, lucrul pe care îl aveam în inimă era lipsa de iertare pentru oamenii care mi-au greșit. Un om care nu poate ierta este un om care a uitat că a fost iertat. Aceasta este experiența mea din Iad. Este un loc complet real”.