3dots.ro

„Nu mor eu din asta” – momentul în care președintele Portugaliei este luat pe sus și dus la spital după ce a leșinat – video

„Nu mor eu din asta” – momentul în care președintele Portugaliei este luat pe sus și dus la spital după ce a leșinat – video

Din articol:

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a leșinat în timpul unei vizite pe care o făcea la Facultatea de Știință și Tehnologie din Lisabona.

La fața locului au fost chemate două ambulanțe de la Trafaria, una dintre ele pentru a-l duce pe președinte, pentru orice eventualitate, la Spitalul Santa Cruz.

Când au ajuns la facultate, salvatorii Trafaria l-au găsit pe președinte leșinat și i-au acordat primul ajutor până la venirea paramedicilor.

Ulterior, șeful de cabinet, Fernando Frutuoso de Melo, le-a spus jurnaliştilor că președintele „este bine dispus”: „A leșinat, dar și-a revenit repede. Nu a vrut să anulăm agenda de după-amiază. M-a sunat pe telefonul mobil în ambulanță. Echipa medicală este aceeași care i-a făcut intervenția chirurgicală în 2019”.

La ieșirea din spital, Marcelo Rebelo de Sousa a spus că incidentul a avut loc deoarece avea tensiunea foarte mică și că și-a dat seama de seama deoarece i se mai întâmplase, așa că a vrut să iasă din clădirea facultății unde era în vizită, scrie cmjornal.pt.

Președintele portughez a povestit că, după externare, l-a sunat din ambulanță pe premierul Antonio Costa și chiar a glumit despre starea lui. I-a spus: „Nu mor eu din cauza asta”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs