Fotografii nemaivăzute cu Prințesa Diana în vacanță, la bordul unui iaht de lux

Autor:

Fotografii nemaivăzute cu prințesa Diana în vacanță, la bordul unui iaht de lux

Giancarlo Giammetti, cofondator al brandului Valentino, a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini în care apare Prințesa Diana, în vacanță la bordul unui iaht de lux, petrecând alături de câțiva prieteni

Pozele, care sunt făcute în Italia, datează din 1990, cu doi ani înainte de separarea de Prințul Charles și cu șapte ani înainte de moartea ei, pe 31 august 1997, notează The Sun.

Prințesa Diana este în vacanță la bordul iahtului privat TM Blue One, relaxându-se, cu un pahar cu băutură în mână, în costum de baie.

În imagini, în afara lui Giammetti, mai apar Kiril, Prințul Bulgariei, și soția lui din acea perioadă, fostul model Rosario Saxe-Coburg.

Pe fundalul fotografiilor se vede insula Stromboli, din largul coastei de nord a Siciliei.

Prințesa Diana era înnebunită după vacanțele petrecute pe iahturi pentru că simțea că îi ofereau mai multă intimitate.

De altfel, ea și-a petrecut ultima vacanță. în iulie 1997, pe iahtul ”Cujo”, cu Dodi Fayed, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea lor în accidentul auto de la Paris din 31 august.

Diana, Prințesă de Wales, a fost prima soție a Prințului Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit. Mariajul lor a început în 1981, când Lady Di avea 20 de ani.

Relația cuplului s-a răcit, devenind o experiență cu atât mai dureroasă cu cât s-a produs sub atenția uneori agresivă a tabloidelor britanice.

Paparazzi au transformat-o pe Diana într-una dintre cele mai fotografiate femei din lume. În particular, ea a suferit de bulimie și depresie.

În 1992, Diana și Charles s-au despărțit în mod oficial, iar în decembrie 1995, Regina a fost de acord cu ”un divorț rapid” al cuplului Charles și Diana. Divorțul a fost finalizat în 28 august 1996.

Leave a Comment