‘Prințesa Diana era însărcinată cu copilul lui Dodi Al Fayed’, susține tatăl acestuia

Au trecut mai bine de două decenii de când Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, și-au pierdut viața într-un accident de mașină ale cărui cauze rămân, chiar și după atât timp, neelucidate și controversate…

În urma unui interes al publicului în creștere, în urma rememorării perioadei istorice în serialul The Crown, OK Magazine publică o serie de noi informații despre accident.Potrivit lui Mohamed Al Fayed, agenții americani de informații au folosit sateliții pentru a asculta conversația pe care Diana și Dodi o purtau în vehiculul în care se aflau, iar înregistrările audio ar fi dezvăluit că cei doi urmau să aibă un copil împreună.

Agenți ai serviciilor secrete americane au folosit sateliți "spy in the sky" pentru a trage cu urechea la relația amoroasă a prințesei Diana cu Dodi Al Fayed – iar înregistrările ultrasecrete realizate de aceștia dovedesc că aceasta era însărcinată când a murit.

"Adevărul va ieși la iveală într-o zi. Dovezile vor arăta că Diana urma să aibă un copil cu fiul meu", a subliniat Mohamed Al Fayed. "Cred că Diana și Dodi au fost uciși pentru că ea aștepta un copil cu un musulman".

Aceasta este afirmația șocantă a lui Mohamed Al Fayed – tatăl miliardar al iubitului Dianei, Dodi – care crede că moartea lor nu a fost un accident, ci o crimă brutală, scrie RadarOnline.com.O autopsie ar fi dovedit dacă Diana era însărcinată, dar Mohamed Al Fayed a declarat că organele ei au fost îndepărtate aproape imediat după ce a fost declarată decedată.Potrivit detectivilor angajați de Mohamed, există peste 100 de documente și casete clasificate care documentează povestea de dragoste a Dianei, stocate într-un seif la Fort Meade, sediul Agenției Naționale de Securitate (NSA).


Al Fayed a cerut ca NSA să predea casetele noului medic legist regal britanic, Dr. Michael Burgess, care va conduce o anchetă privind moartea Dianei.

NSA – care colaborează uneori cu agențiile de informații britanice și franceze – i-a monitorizat pe Lady Di și Dodi de la o bază din Menwith Hill, în nordul Angliei, în lunile iulie și august 1997, chiar înainte de teribilul accident de mașină de la Paris din 31 august, în care și-au pierdut viața, au declarat sursele.


Șeful securității lui Al Fayed, John McNamara, le-a cerut oficialilor guvernamentali americani să facă publice înregistrările în baza Legii privind libertatea de informare."NSA ar putea transmite transcrierile medicului legist britanic pentru a le folosi ca probe la ancheta privind pe Diana", a explicat McNamara. "Dr. Burgess nu programează ancheta până anul viitor, așa că există suficient timp pentru a afla ce conțin".

Diana s-ar fi aflat în atenția agenților americani deoarece familia regală era îngrijorată de noua ei relație, având în vedere condițiile în care a avut loc divorțul de fostul soț, pe vremea aceea Prințul Charles.Mohamed a spus că înregistrările vor arăta, de asemenea, seriozitatea poveștii de dragoste dintre Diana și Dodi, care ar fi putut declanșa un mare scandal în familia regală.


"Plănuiau să se căsătorească, iar Dodi îi cumpărase un inel de logodnă", a afirmat un prieten.

"Înregistrările conțin, de asemenea, conversații extrem de sensibile în care își dădea cu părerea despre fostul ei socru, Prințul Philip, și amănunte despre relația sa anterioară cu maiorul James Hewitt.

Ele sunt singura modalitate rămasă pentru a dovedi că Diana aștepta copilul lui Dodi".

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED