3dots.ro

Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton a anunţat că face deja chimioterapie – video

Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton a anunţat că face deja chimioterapie – video

Confirmând într-o oarecare măsură zvonurile despre starea sa de sănătate, Kate Middleton a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu cancer, informează BBC.

Prințesa de Wales afirmă că boala a fost diagnosticată din timp, în urma setului de analize făcute în vederea intervenției medicale pe care a suferit-o în luna ianuarie a acestui an.

Kate Middleton urmează deja un tratament şi face chimioterapie. Într-o declarație video, Kate spune că diagnosticul de cancer a reprezentat un ”șoc uriaș”, care a urmat unui număr de ”luni incredibil de dificile”.

Mesajul viitoarei regine a Regatului Marii Britanii a fost unul pozitiv: „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi!”.

Ca și în cazul socrului său, Regele Charles, care la rândul său a fost diagnosticat cu cancer, nu au fost făcute publice detalii cu privire la diagnostic, dar reprezentanții cuplului princiar spun că există încredere că Middleton se va recupera complet.

Middleton a precizat că la momentul operației abdominale pe care a avut-o în ianuarie, nu se cunoștea diagnosticul de cancer.

”Testele de după operație au găsit prezent cancerul. Echipa mea e medici m-a sfătuit să încep chimioterapie preventivă și sunt, acum, în primele etape ale acestui tratament”, a spus prințesa.

Prințesa de Wales a mai declarat că recuperarea după operație a luat timp și că prioritatea sa în acest moment este familia.

”Alături de William am făcut tot ce se poate să procesăm și să gestionăm totul în spațiul nostru privat, de dragul copiilor noștri. Ne-a luat timp să le explicăm lui George, Charlotte și lui Louis într-un fel potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi în regulă”. Kate a mai spus că familia sa are nevoie de ”timp, spațiu și intimitate”.

Kate și William nu vor mai fi prezenți alături de familia regală în duminica de Paște, iar prințesa nu va mai reveni la îndatoririle regale foarte curând. Conform reprezentanților familiei regale, absența neașteptată a Prințului William de la un servici memorial de la sfârșitul lui februarie a fost din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate.

 

Kate Middleton, prințesă de Wales, soția moștenitorului coroanei britanice, a anunțat că a început tratamentul inițial după un diagnostic de cancer, boală pe care a descoperit-o în testele de după intervenția chirugicală din ianuarie,

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs