3dots.ro

Prințul Harry, mărturisiri despre moartea mamei sale în prefața unei cărți dedicate copiilor care și-au pierdut părinții din cauza COVID

Prințul Harry, mărturisiri despre moartea mamei sale în prefața unei cărți dedicate copiilor care și-au pierdut părinții din cauza COVID

În prefața unei cărți dedicate copiilor care și-au pierdut părinții din cauza coronavirusului, Ducele de Sussex a reflectat asupra durerii provocate de moartea mamei sale, scrie The Guardian.

”Hospital by the Hill” spune povestea unui tânăr a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital, în timpul pandemiei de COVID.

Scrisă de Chris Connaughton și ilustrată de Fay Troote, cartea este dedicată copiilor rămași fără părinți, fiind lansată în cadrul Zilei Naționale a Reflecției, de săptămâna viitoare. 

În 1997, când Diana, prințesa de Wales, a murit, Harry avea 12 ani. ”Nu am vrut să cred și să accept și acest lucru a lăsat un gol imens în mine”, scrie prințul.

Cei dragi ”rămân mereu cu tine”

Harry le vorbește copiilor despre pierderea mamei sale și ține să îi asigure că ”nu sunt singuri”.

”Dacă citești această carte, este pentru că ți-ai pierdut părintele sau pe cineva drag și, deși aș vrea să pot să te îmbrățișez chiar acum, sper că această poveste să îți arate că nu ești singur. Când eram tânăr, mi-am pierdut mama.

În acel moment, nu am vrut să cred sau să accept și acest lucru a lăsat un gol imens în mine. Știu cum te simți și vreau să te asigur că, în timp, acel gol va fi umplut cu dragoste și sprijin”, a scris Ducele de Sussex, în prefață.

Harry le-a mai transmis copiilor că, deși cei dragi au plecat pentru totdeauna ”ei rămân mereu cu tine”.

”S-ar putea să te simți singur, să te simți trist, să te simți supărat, să te simți rău. Acest sentiment va trece. Și îți voi face o promisiune – te vei simți mai bine și mai puternic odată ce vei fi gata să vorbești despre sentimentele tale”, a încheiat el.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs