Prințul Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său, care a refuzat să-i dea bani. ”Nu sunt o bancă”, i-a spus Charles și nu i-a mai răspuns la telefon

Autor:

Data:

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său, care a refuzat să-i dea bani. ”Nu sunt o bancă”, i-a spus Charles și nu i-a mai răspuns la telefon

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon după o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile de la fiul său, scrie mirror.co.uk.

Dezvăluirea este făcută în cartea ”Our King” (”Regele nostru”), scrisă de jurnalistul Robert Jobson, corespondent acreditat la Casa Regală britanică.

După ce s-a mutat în SUA alături de Meghan Markle, și renunțase la a mai fi membru activ al casei regale, Harry și-a sunat în mod repetat tatăl pentru a-i cere bani, scrie media britanică preluând pasaje din carte.

Discuțiile dintre cei doi au devenit tensionate.

”Prințul Charles a încetat pur și simplu să mai primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut în mod repetat bani. Când Regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”, potrivit cărții.

Harry nu s-a dat bătut, sunând-o în mod repetat pe Regină să se plângă de Charles, iar ea i-a spus nepotului ei să vorbească cu tatăl său.

”Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare. Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”, spune o sursă citată de Robert Jobson în cartea sa.

Jobson mai scrie că în ciuda dragostei ce i-o purta nepotului său, șeful familiei regale britanice se declara obosită de criticile pe care Harry și Meghan le aduceau instituției.

Regina Elisabeta credea că Harry era ”atât de consumat de dragostea pentru Meghan încât acest lucru îi întuneca judecata”, mai scrie corespondentul acreditat la Casa Regală britanică.

Cartea mai dezvăluie că Prințul Harry a  devenit ”de-a dreptul furios” după ce tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale.

Harry i-a spus Prințului Charles că plănuiește să se căsătorească cu Meghan și a fost supărat când nu a primit răspunsul pe care și-l dorea. Prințul William, care era și el acolo, a întrebat: ”Ești sigur, Harold?”