3dots.ro

Divorțează Prințul Harry și Meghan Markle?

Divorțează Prințul Harry și Meghan Markle?

Din articol:

După ce-au dat lumii nunta secolului, Prințul Harry și Meghan Markle se pare că pregătesc publicului și divorțul aceluiași secol…

Jurnaliştii de la  Sky News Australia anunță că Harry şi Meghan ar fi la un pas de despărţire și că Ducele de Sussex chiar ar fi contactat deja un avocat specializat în divorţuri.

Lady Colin Campbell crede că divorțul celor doi este inevitabil. Cinci surse spun că Ducele de Sussex a angajat deja un avocat. Până atunci, el a închiriat două camere de hotel, una aproape de casă şi una în Los Angeles.

”Cei mai mulţi oameni, atunci când au o ceartă cu partenerul de viaţă, se retrag într-o altă parte a casei. Să fim serioşi, Harry şi Meghan au 26 de dormitoare în casa lor.

În schimb, el pleacă la 160 de kilometri distanță. Faptul că are două camere de evadare mi se pare foarte ciudat şi, probabil, nu este un semn bun”, comentează Louise Roberts, editorialist la News Corp.

După ce informația a dat în clocot, scotocind prin arhive, comentatorii au găsit argumente care susțin că între cei doi lucrurile nu merg chiar bine: nu au publicat pe rețelele de socializare nicio fotografie de Crăciun şi nici la aniversarea a cinci ani de căsnicie.

Alți jurnalişti cred însă că totul e o strategie, nouă campanie de imagine bine pusă la punct.

”Meghan şi Harry, dar în special Meghan, par a fi dispuşi să facă orice ca să atragă atenţia asupra lor, inclusiv să inventeze aşa-zisa urmărire cu maşini „cu rezultat aproape catastrofic”.

Au nevoie de atenţia publicului pentru a face bani şi pentru a creşte această ciudată structură de afaceri. Nu m-ar mira să fie nişte scurgeri de informaţii calculate din partea taberei Ducilor de Sussex.

Harry şi Meghan s-au cunoscut în 2016, iar nunta lor a avut loc în 2018. Au împreună doi copii, Archie, în vârstă de patru ani, şi Lilibet, de doi ani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs