3dots.ro

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Harry şi Meghan, prima reacție după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Din articol:

Ducele şi Ducesa de Sussex îi urează ”sănătate şi vindecare” Prinţesei de Wales după anunțul public al lui Kate că a fost diagnosticată cu cancer, relatează BBC.

Într-un scurt comunicat, Prinţul Harry şi soţia sa Meghan își exprimă speranța ca Prinţesa de Wales și familia sa să se vindece ”în privat şi în linişte”.

Regele Charles,  mândru de curajul Prințesei de Wales

Regele Charles s-a declarat mândru de curajul cu care Prinţesa de Wales a vorbit public despre diagnosticarea sa cu cancer și tratamentul său, a anunţat Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

Charles este „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi aşa cum a făcut-o” şi „a rămas în legătură strânsă cu iubita lui noră pe parcursul ultimelor săptămâni”, după ce au petrecut timp împreună în spital, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Charles şi soţia sa Camilla „vor continua să ofere dragostea şi sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Prinţesa de Wales, Catherine, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic.

Kate Middleton a declarat că diagnosticarea sa cu cancer a fost un ”şoc uriaş”, venit imediat după ”câteva luni incredibil de grele”, că că se simte ”bine” şi că ”devine mai puternică în fiecare zi”.

Detalii despre natura cancerului de care suferă Kate nu au fost făcute publice, dar Palatul Kensington spune că prinţesa este încrezătoare că se va recupera complet.

La rândul său, Regele Charles al III-lea suferă de cancer și urmează un tratament din luna februarie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs