3dots.ro

Fostul majordom al Prințesei Diana: ”Oamenii s-au săturat de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei”

Fostul majordom al Prințesei Diana: ”Oamenii s-au săturat de tânguiala lui Harry și Meghan. Sfidează educația Reginei”

Paul Burrell, cel care a fost majordomul Prințesei Diana, este de părere că modul în care s-au comportat Prințul Harry și Meghan Markle în ultimele luni este în contradicție cu toate valorile insuflate de Regina Elisabeta a II-a, scrie express.co.uk.

Paul Burrell a fost timp de 10 ani în serviciul Prințesei Diana, iar relația lor a fost una extrem de apropiată. Lady Di avea multă încredere în el și îi spunea ”The Rock” – ”Stânca”.

Majordomul Prințesei Diana afirmă că nu mai suportă atacurile necontenite cu care Prințul Harry și Meghan Markle ”bombardează” familia regală britanică.

Burell spune că e inadmisibil modul în care cuplul își etalează intimitatea și detaliile oferite de Prințul Harry în cartea sa ”Rezervă”.

”Fiii mei sunt în vârstă de 37 și 34 de ani, au crescut cu William și Harry și îi ascultă pe cei de seama lor. Oamenii spun că s-au săturat de această tânguială fără noimă.”, a explicat Paul Burrell.

El a ținut să mai menționeze faptul că fiii săi trăiesc în SUA și că pe lângă societatea britanică, nici americanii nu prea mai au chef să asculte poveștile lui Harry.

”Situația începe să devină urâtî, sunt conversații stânjenitoare. M-am săturat să aud de circumcizia lui Harry, de penisul său înghețat și de rujul lui Kate.

Sincer! E atât de contrastant, dacă ne amintim demnitatea și grația răposatei Regine Elisabeta a II-a. Nu mai pot, nu mai vreau. Ca mine mai sunt atâția alții”, mărturisește fostul majordom al Prințesei Diana.

Burell crede  că spectacolul nu se va opri aici, ci va continua pe Netflix, ca și cum și-ar fi ales Ducii de Sussex o nouă meseri.

”E situație foarte tristă, cu siguranță vor apărea lucruri noi pe Netflix, pentru că apariția cărții  a cam eclipsat serialul pe care l-au produs”.

Nici Harry nu are sentimente prea plăcute față de Paul Burrell, căci l-a menționat în autobiografia, în care afirmă despre el că a profitat de moartea mamei sale când a publicat o carte în 2001.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU