Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-o urmărire periculoasă cu paparazzi, pe străzile din New York 

Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-o urmărire periculoasă cu paparazzi, pe străzile din New York 

Prințul Harry, soția sa, Meghan, și mama acesteia au fost implicați într-o cursă de urmărire cu mașina pe străzile New York-ului,  după ce ar fi fost vânați de paparazzi , a declarat un purtător de cuvânt al lui Harry, conform BBC.

Incidentul s-a produs după ce Harry, alături de Meghan și mama ei, au participat la o ceremonie de decernare de premii la New York, marți.

”Noaptea trecută, Ducele și Ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire cu mașina ce putea avea urmări catastrofale, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi

Această urmărire agresivă, care a durat două ore și în care mai multe coliziuni au fost evitate la limită, au implicat mai mulți șoferi, pietoni și doi ofițeri de poliție de la NYPD”, a transmis purtătorul de cuvânt al lui Harry, într-un comunicat.

New York Police Department (NYPD) a confirmat producerea incidentului, în care ”o mulțime de fotografi a făcut dificilă deplasarea lui Harry și Meghan”.

Nu au existat persoane rănite și nu s-au operat arestări. Palatul Buckingham nu a comentat informația.

Din informațiile pe care le-a obținut BBC, pe durata șederii la New York Harry și Meghan au locuit în apartamentul unui prieten de-ai lor.

Ei nu au dorit să urmeze un traseu direct către respectiva locuință, pentru a nu compromite securitatea zonei respective.

Inițial, cei trei au plecat cu un taxi neinscripționat, dar după ce au sesizat că au fost descoperiți, s-au reîntors la mașinile lor, care le oferă mai multă siguranță.

Șoferul de taxi, Sukhcharn Singh, spune că nu s-a simțit niciodată în pericol și că nu ar numi ceea ce s-a întâmplat o ”cursă”

”Erau tăcuți și păreau speriați, dar eram în New York, un oraș sigur”, a declarat șoferul de taxi pentru Washington Post.

Despre incident se spune că a fost exact ”ca-n filme”… Au fost implicate mai mult de zece mașini din care se făceau poze. Culoarea roșie a semafoarelor a fost ignorată, au mers pe contrasens, pe trotuare și au încercat să blocheze mașina în care se aflau Harry și Meghan.

În cele din urmă, Harry, alături de Meghan și mama ei, s-au refugiat de paparazzi mergând la o secție de poliție din Manhattan.