Prințul Harry, «în scurt timp va fi la fel de puțin dorit de ambele părți ale lacului»

Autor:

Data:

După ce, alături de Meghan, a reușit să răvășească imaginea casei regale britanice, Prințul Harry s-a dat în spectacol și peste ocean…

În timpul podcast-ului Armchair Expert, al lui Dax Shepard, discutând despre campania actorului american de a opri hăiturirea celebrităților de către paparazzi, și, în speță, despre frenezia media ce a înconjurat mutarea lui și a lui Meghan în California, Harry a vorbit despre Primul Amendament al Constituției Americane. 

Primul Amendament, adoptat în 1791, garantează libertatea presei şi alte drepturi fundamentale.

”Am atât de multe de spus despre acest Prim Amendament, așa cum îl înțeleg eu, dar până la urmă e o nebunie.

Nu vreau să deschid o discuție pe această temă, pentru că e un subiect important pe care nu-l înțeleg perfect, pentru că sunt de foarte puțină vreme aici. Dar, cum se poate găsi o portiță în orice, și în acest caz se exploatează orice nu e menționat în lege, mai degrabă decât se respectă ceea ce se spune în ea.

Cred că trăim într-o perioadă în care anumite părți din media redefinesc ceea ce se cheamă intimitate, ceea ce naște un conflict de interese major”, a spus Harry.

Deși declarația lui Harry a fost cam ușurică, ea a stârnit ceva comentarii.

”Faptul că Prințul Harry a condamnat Primul Amendament înseamă că a piedut legătura cu scenariul. În scurt timp va fi la fel de puțin dorit de ambele părți ale ”lacului””, a scris Nigel Farage, liderul Brexit, pe Twitter.

”Am purtat un război în 1776, deci nu trebuie să ne pese de ceea ce spui sau crezi. Acestea fiind spuse, ați ales să căutați refugiu aici, pentru tot ceea ce are țara noastră de oferit și unul dintre cele mai importante lucruri este Primul Amendament – așa că arată ceva respect”, a scris Meghan McCain, editorialistă, fiica lui John McCain.

”Are ceva din absurdul inspirat de Meghan, nimic din toate acestea nu are sens și Harry nici nu înțelege clar ce spune.

Deși putem presupune că el urăște tot ceea ce oferă jurnaliștilor protecție pentru a spune lucruri care nu-i plac, deoarece aceasta a fost o temă preferată în ultimii ani, a prințului indignat, care urăște mass-media.

Este aceeași mentalitate care o face pe Meghan să creadă că se poate plânge șefilor rețelelor TV ,atunci când prezentatorii ca mine refuză să creadă minciunile ei – și să fim concediați dacă nu ne cerem scuze pentru ”impertinența” noastră”, a scris Pierce Morgan în editorialul său pentru Daily Mail.

Leave a Comment