The Sun. Meghan, subiect de discordie în familia regală britanică, chiar în ziua morții reginei

23 Sep 2022 | scris de Cristina Romanescu

Media britanică dezvăluie că discordia nu a părăsit familia regală britanică și că nici decesul reginei n-a avut darul de a oferi reconcilierea.

The Sun. Meghan, subiect de discordie în familia regală britanică, chiar în ziua morții reginei

The Sun relatează o întâmplare petrecută chiar în ziua morții reginei, 8 septembrie, care oferă o imagine cât se poate de clară despre starea de spirit a urmașilor Elisabetei a II-a.

Tabloidul britanic infomează că în timp ce toți membri familiei regale se îndreptau către Palatul Balmoral, pentru a-și lua rămas bun de la regină, Charles l-a sunat pe Harry și i-a interzis să își aducă soția în Scoția, considerâd că prezența lui Meghan Markle la  această întrunire de familie este ”nepotrivită”.

Cererea noului rege l-a înfuriat pe Harry, făcându-l să piardă zborul care i-a dus pe prinții William, Andrew și Edward, în Scoția și, odată cu el, șansa de a-și lua rămas bun de la bunica sa.

Harry a fost atât de supărat încât a refuzat să ia cina în acea seară alături de Charles, William și Camilla în acea seară, preferând compania Ducelui de York și a Contelui și Contesei de Wessex, într-un conac aflat la șapte kilometri de Balmoral.

"Harry a considerat acest comportament drept o insultă. Și a folosit prima ocazia de a părăsi Balmoral, la bordul primul zbor comercial spre Londra", a declarat o sursă tabloidului britanic.

În dimineața următoare, Ducele de Sussex a fost primul din familia sa care a părăsit Balmoralul, s-a îndreptat spre Aberdeen, unde a fost văzut îmbarcându-se într-un zbor al British Airways către Londra.

Harry și Meghan au părăsit Londra la 24 de ore după funeraliile reginei, pretextând că de-abia așteaptă să-și revadă copiii, Archie și Lilibet.


CLICK - Follow us on Google News