3dots.ro

Prințul Harry, despre viața în familia regală: «Un amestec între a trăi într-o grădină zoologică și The Truman Show»

Prințul Harry, despre viața în familia regală: «Un amestec între a trăi într-o grădină zoologică și The Truman Show»

Când lucrurile păreau să se fi așezat cumva, după reuniunea petrecută la funeraliile Prințului Philip, Harry pare să fi revenit pe metereze, criticând din nou familia regală britanică și sugerând că felul în care a fost crescut de tatăl său, Prințul Charles, a fost unul total greșit, relatează The Guardian.

În cel mai recent interviu al său, în podcast-ul actorului american Dax Shepard – Armchair Expert, care vine la două luni de la cel acordat lui Oprah Winfrey, Harry a asemănat viața în cadrul familiei regale cu cea a unui animal aflat într-o cușcă la grădina zoologică.

Harry a mai spus că între 20 și 30 de ani și-a dat seama că nu își dorește ”job-ul” regal, luând în considerare și ce i s-a întâmplat mamei sale, dar că a trebuit să ”zâmbească și să îndure” –

”Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo”, a declarat Prințul Harry.

”Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare”, a spus prințul Harry.

”Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – «Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»”, a ținut să clarifice Harry modul în care dorește să își educe copiii.

Referindu-se la Prințul Charles, Harry a spus: „Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs