O femeie a câștigat sute de mii de euro din rambursări ale articolelor pe care le fura din magazine

O femeie a câștigat sute de mii de euro din rambursări ale articolelor pe care le fura din magazine

O femeie a reușit să strângă sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le fura din magazine și încasarea rambursărilor pentru acele produse.

Narinder Kaur a conceput o escrocherie la ”scară industrială”, înșelând mai multe magazine cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, scrie LADBible.

În doar patru ani, Narinder Kaur a adresat peste 1.000 de cereri de rambursare  magazinelor din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Anchetatorii au deschis un dosar împotriva femeii coroborând date financiare, mărturii și imagini de pe camerele de supraveghere din magazine, în care se vedea clar cum acționa Kaur.

Ea intra în magazine, fura articole de pe rafturi și apoi mergea la casele de marcat cu ele ca și cum ar fi fost cumpărate recent.

La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de euro, precum și bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni.