Regele Charles încă mai călătorește cu ursulețul său de pluș iubit din copilărie


Regele Charles a avut un valet însărcinat să aibă grijă de iubitul său ursuleț de pluș pe care îl are din anii ‘50. Singura persoană lăsată să pună mâna pe jucărie era fosta sa bonă și doar dacă ursulețul avea nevoie de reparații, scrie DailyMail.

Informația a apărut în volumul “The King: The Life of Charles III”, de Christopher Andersen.

Regele Charles manifestă o afecțiune aparte față de ursulețul de pluș din copilărie, care îl însoțește și astăzi peste tot, susține un biograf regal.Christopher Andersen, autorul cărții ”The King: The Life of Charles III”, a declarat pentru Entertainment Tonight că noul monarh, în vârstă de 73 de ani, își adora atât de mult ursulețul încât nu a permis decât unei singure persoane să efectueze reparații esențiale asupra lui – bona sa din copilărie, Mabel Anderson.

Doamna Anderson, care are acum 90 de ani, s-a alăturat Casei Regale când Charles avea nevoie de o asistentă medicală și a devenit unul  dintre cei mai de încredere servitori, precum și o bună prietenă a regretatei regine. 

La interviul de angajare s-a spus că a fost singura candidată care "nu tremura de nervi". Autorul a adăugat că, pe când era tânăr prinț și până la vârsta adultă, Charles l- a tratat pe ursulețul de pluș "ca pe propriul său copil".

Dragostea pentru teddy-bears i-a fost transmisă și fiului său, Andrew: fostul ofițer de protecție a regalității, Paul Page, a afirmat că ducele de York 'striga și țipa' atunci când colecția sa de ursuleți de pluș era mutată de cameristele palatului.