3dots.ro

Pe cine a exclus Regina Elisabeta a II-a din lista moștenitorilor săi, după ce și-a modificat testamentul la începutul anului

Pe cine a exclus Regina Elisabeta a II-a din lista moștenitorilor săi, după ce și-a modificat testamentul la începutul anului

Modul în care se va împărți averea celui mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit, va oferi ceva surprize, după ce, cu puțin timp înainte de deces Regina Elisabeta a II-a  și-a modificat testamentul.

Regina Elisabeta a II-ar fi luat decizia de a-și modifica testamentul la începutul acestui an, atunci când a fost diagnosticată cu COVID-19, .

Potrivit presei străine, monarhul britanic ar fi decis să o scoată pe Lilibet Diana, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de pe lista beneficiarilor averii sale. 

Schimbarea bruscă din testamentului Reginei va face ca fiica lui Harry și Meghan să nu primească niciun ban din moștenirea monarhului.

O altă strănepoată a Elisabetei a II-a ar putea primi o parte importantă din avere…

Evaluată la aproape 110 milioande dolari, colecția de bijuterii a Reginei va ajunge, potrivit informațiilor vehiculate în media la Kate Middleton și Prințesa Charlotte.

Moștenirea bijuteriilor regale are o încărcătură uriașă, fiind, de fapt, un gest ce simbolizează și o confirmare a succesorului venită din partea vechiului monarh. Alegerea nu este o surpriză, Kate Middleton fiind unul dintre membrii Familiei Regale preferați ai Reginei, iar soțul ei, Prințul William, va fi, la rândul lui, rege.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs