3dots.ro

BBC. Un reporter nevăzător, învingător în lupta cu cel care-i furase telefonul pe stradă

BBC. Un reporter nevăzător, învingător în lupta cu cel care-i furase telefonul pe stradă

Sean Dilley, un reporter nevăzător, a devenit victima unui atac petrecut marți dimineața la Londra, atunci când o persoană care se deplasa cu bicicleta i-a smuls telefonul din mână, scrie BBC.

Dilley spune că hoțul a ales probabil să îl jefuiască pe el pentru că este o persoană nevăzătoare.

Dar nu a rămas pasiv și a luat imediat decizia de a încerca să își imobilizeze atacatorul. A sărit asupra lui, reușind să-l pună la pământ. După ce i-a imobilizat brațele hoțului, Dilley și-a recuperat telefonul

Reporterul a folosit apoi funcția de asistență vocală a telefonului său pentru a alerta poliția.

În timp ce aștepta sosirea poliției, o altă persoană i-a oferit ajutorul. În acel moment, în timp ce atacatorul continua să se zbată, Dilley i-a spus că îi va da drumul dacă părăsește imediat zona.

Dilley a spus că speră că acțiunile pe care le-a luat din instinct îl vor forța pe hoț să nu mai încerce să facă același lucru din nou. ”Și-a ales persoana greșită, în ziua greșită”.

Dilley, care a suferit mai multe tăieturi și s-a rănit la cot în urma incidentului, și-a descris acțiunile drept ”prostești” și sfătuiește pe oricine care ajunge într-o situație asemănătoare că nu merită să îți riști viața pentru niciun bun material și că cel mai bine este să chemi poliția.

Cu toate acestea, Dilley a spus că este fericit că a reușit să își recupereze telefonul.

În Marea Britanie, orice cetățean are dreptul să rețină o altă persoană dacă suspectează că are loc o infracțiune gravă și dacă intenționează să îl predea pe suspect poliției cât se poate de repede.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs