3dots.ro

Un român stabilit în Anglia a câștigat, la tombolă, un apartament de lux de peste 300.000 de lire sterline

Un român stabilit în Anglia a câștigat, la tombolă, un apartament de lux de peste 300.000 de lire sterline

Spre fericirea lui, după ce se chiar se străduia de ceva vreme să asigure familiei sale o locuință permanentă, George, un român stabilit în Marea Britanie, a devenit proprietarul unui apartament de lux pe care l-a câștigat în urma unei tombole. 

Românul în vârstă de 31 de ani este electrician și se chinuia de ceva vreme să obțină un credit ipotecar pentru a-și achiziționa o locuință, dar a fost refuzat de bănci de mai multe ori.

În disperare de cauză, s-a decis să-și încerce norocul și să participe la tombola organizată de Tramway Path, care oferă câștigătorilor premii în locuințe.

George a spus că a cumpărat inițial 200 de bilete, fiecare în valoare de 2 lire sterline, dar după ce i-a fost din refuzată din nou cererea pentru obținerea creditulului pentru casă, a mai cumpărat încă 200 de bilete, scrie The Mirror.

”Sincer nu pot să cred, n-am câștigat nimic niciodată. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Locuim în case închiriate de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, spune George.

Apartamentul de lux în care s-a mutat familia de români valorează peste 300.000 de lire sterline, are două dormitoare și două băi, este situat în Grey, Essex și este complet echipat și utilat.

Tramway Path este o companie familială, înființată de trei frați, care organizează tombola care oferă drept premii apartamente. Întreaga afacere este finanțată din încasările realizate în urma vinderii biletelor.

”De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea.

De asemenea, trebuie să vindem bilete și pentru a ne acoperi costurile de desfășurare ale concursului.

Ideea mi-a venit după ce, în timpul pandemiei, m-am hotărât să-mi vând una din case, pentru că aveam deja a doua locuință.

Mi-am anunțat intenția de a organiza o tombolă și am fost inundat de mesaje. Așa că am decis să fac din asta o afacere în continuare”, spune Daniel Twenefour, unul dintre cei trei frați, fondatori ai companiei.

Cu certitudine George norocul i-a surâs românului George, un noroc la care au cotizat ceilalți participanți la tombolă, pierzători…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs