3dots.ro

UK. Românul care pretinde că cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare: ‘Burger cu caviar învelit în foiță de aur…’

UK. Românul care pretinde că cheltuiește 10.000 de lire lunar pe mâncare: ‘Burger cu caviar învelit în foiță de aur…’

Cosmin Cernica este un român în vârstă de 29 de ani stabilit în Marea Britanie, care a ajuns în atenția presei internaționale după ce a declarat că scoate din buzunar lunar 10.000 de lire pentru a lua masa la cele mai luxoase restaurante deoarece… nu suportă mirosul de mâncare gătită în casă.

Cernica spune că locuiește atât în Londra, cât și în Dubai, și adoră să ia masa zilnic la cele mai selecte restaurante, potrivit The Sun.

Cernica, cu veleități de influencer, distribuie celor 100.000 de urmăritori ai săi fotografii cu mesele sale ce conțin în mod obișnuit caviar, trufe și șampanie.

”Nu-mi place să gătesc și de fapt nu-mi place mirosul alimentelor gătite în casa mea, așa că singurele opțiuni rămase sunt fie să comand, fie să ies – ceea ce fac de cinci-șase ori pe săptămână cand sunt la Londra și în fiecare zi când sunt în Dubai.

A ieși la restaurante pentru mine nu este doar despre mâncare, ci mai mult despre experiență – sunt foarte special privind locurile în care merg.

Pentru că nu gătesc deloc, întotdeauna îmi fac livrarea de mâncare sau merg la restaurante. Îmi comand mâncarea dintr-o aplicație de livrare de lux, care oferă mâncare gourmet de la cele mai bune restaurante din Londra.

Îmi place un mic dejun cu trufe, iar dacă este weekend acesta va fi întotdeauna asortat cu șampanie. Îmi plac și sandvișurile cu somon acoperite cu caviar, sunt micul dejun preferat

Chiar dacă tot timpul comand, încerc să mănânc rezonabil de sănătos, așa că nu aș comanda niciodată ceva de la McDonald’s, să zicem, dar când îmi place un ”deliciu de fast-food”, aș comanda un burger Wagyu cu caviar Oscietra și învelit în foiță de aur de 24K de la bucătarul meu preferat din Chelsea, domnul Z, care își livrează întotdeauna mâncarea cu un Mercedes.

Sunt foarte scumpe, mai ales trufa albă ori dacă nu este sezonul lor în Italia și trebuie să fie transportate cu avionul de departe. Magazinul meu din Chelsea mă suna de fiecare dată când au o livrare de trufe proaspete.

De asemenea, îmi place caviarul, care poate fi la fel de scump și ador fructele de mare, în special homarii proaspeți și creveții roșii”, le-a spus Cosmin Cernica urmăritorilor săi.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs