Spania. O româncă în vârstă și-a uitat geanta cu 8.800 de euro într-un supermarket și apoi a fost surprinsă că o caută polițiștii

Spania. O româncă în vârstă și-a uitat geanta cu 8.800 de euro pe raftul unui supermarket, surprinsă că o caută polițiștii

O româncă în vârstă, stabilită în Spania, a devenit protagonista unei povești cu final fericit, după ce la sfârșitul săptămânii trecute a uitat  geanta în care avea 8.800 de euro în supermarket-ul  în care mersese la cumpărături, scrie Diario Sur.

Întâmplarea s-a petrecut în orășelul Mijas, din provincia Malaga.

Din fericire, geanta a fost găsită de o vânzătoare din supermarket care nu a ezitat să raporteze incidentul la Poliția Locală. Datorită ei, în câteva ore, banii au putut fi recuperați de proprietară.

Printr-un apel la baza operațională, angajata a raportat descoperirea sumei de bani, care era într-o geantă, după care trupele Unității de Intervenție au apărut la magazin.

Polițiștii s-au întâlnit cu vânzătoarea și au verificat geanta în interiorul căreia se aflau peste 8.800 de euro numerar, precum și un card bancar care aparținea unei femei de naționalitate română.

Oficialii au procedat la identificarea completă a proprietarului genții și, în câteva ore, după ce i-au aflat numărul de telefon, au sunat-o pentru a o chema la sediul Poliției Locale din Mijas.

Acolo au stabilit că, într-adevăr, românca era proprietara legitimă a celor aproape 9.000 de euro, așa că banii i-au fost returnați.

Proprietara a explicat faptul că doar cu câteva zile înainte retrăsese o sumă mare de bani pentru a face mai multe plăți.

Românca a recunoscut că-și luase gândul de la bani și „nu și-a ascuns surprinderea în fața situației neașteptate. Nu în fiecare zi se pierd 9.000 de euro, cineva îi găsește și ți-i returnează”, a spus ea.

Femeia a fost foarte recunoscătoare polițiștilor, care i-au explicat că, în realitate, lucrătoarea de la supermarket a fost cea care a făcut posibilă recuperarea banilor, grație onestității și rapidității cu care a anunțat găsirea lor.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories