DeSantis afirmă că Florida va demara o acțiune de tragere la răspundere a producătorilor de vaccinuri pentru efectele secundare pe care le produc – video

În timpul unui eveniment privat al Partidului Republican, desfășurat la reședința sa din Florida, guvernatorul Ron DeSantis a declarat că administrația sa va depune eforturi pentru a trage la răspundere producătorii de vaccinuri pentru efectele secundare pe care acestea le-ar produce.

”Vom depune eforturi pentru a trage la răspundere producătorii pentru acest ARNm, deoarece au spus că nu există niciun efect secundar. Și știm că au existat. Și încă multe”, a spus DeSantis la evenimentul din 3 decembrie din Tallahassee, conform The Epoch Times.

”Am făcut un studiu în Florida și am observat o creștere cu 86% a problemelor cardiace la persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani provocate de injecțiile cu ARNm. Așa că vom demara unele acțiuni pentru a duce responsabilitatea acolo unde trebuie”.

Declarația lui DeSantis a fost întâmpinată cu aplauze de cei prezenți.

”E un proces pe care îl vom demara în Florida. Deci, vom face, câteva anunțuri în următoarele trei sau patru săptămâni despre această problemă”, a adăugat DeSantis.

Ulterior, secretarul de presă al guvernatorului Floridei, Bryan Griffin, a refuzat să comenteze aceste declarații, spunând că un anunț oficial va fi făcut în săptămâna viitoare.