Motivul pentru care un avion Ryanair a aterizat de urgență, din cauza a doi tineri, i-a indignat pe ceilalți pasageri: ”Asta e tot ce au făcut!?” – video

Motivul pentru care un avion Ryanair a aterizat de urgență din cauza a doi tineri. i-a revoltat pe ceilalți pasageri: ”Asta e tot ce au făcut?”

O cursă Ryanair care zbura pe ruta Manchester – Alicante a aterizat de urgență după ce doi pasageri aflaţi la bord au desfăcut în timpul zborului o sticlă de Disaronno, un lichior italian, pe care o cumpăraseră de la duty-free, declanșând un incident considerat de echipaj a fi unul major, relatează Mirror.

Pentru că au încălcat regulamentul companiei aeriene, cei doi pasageri au fost dați jos din avion după ce acesta a aterizat de urgență în Barcelona, unde au erau așteptați de numeroase forțe de ordine.

În clipul postat pe TikTok se remarcă reacția pasagerilor, care sunt amuzați de reacția prea dură a echipajului.

”Câteva pahare în plus, dar nu au făcut nimic!”, spune unul dintre aceştia. ”Asta e tot ce au făcut? Mii de lire sterline doar pentru că au deschis o sticlă de Disaronno?”, este comentariul unei pasagere.

”Este ridicol. Zborul spre Alicante a fost oprit în Barcelona pentru că cineva a băut o sticlă de Disaronno. Minunat! Câte mașini de poliție sunt afară? Două şi o dubă specială. Doi băieți au băut o sticlă de Disaronno….”, comentează un alt pasager.

Măsurilor luate de personalul de la bordul cursei Ryanair spre Alicante au fost intens comentate, pro şi contra.

”Stilul britanic!”, scrie cineva. ”Nu aveți voie să beți băuturi duty-free în avion. Un concept simplu de înțeles; nu vă supuneți însoțitorilor de bord. Niște idioți, mă refer la oamenii care comentează în video că nu au făcut nimic greșit”, este de părere alt comentator.

@swannimalp #benidorm #ryanair #flightdiversion #fyp #foryou ♬ original sound – Sonia

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories