3dots.ro

Răspunsul ultrașilor sârbi la banner-ul afișat de cei români la România – Kosovo

Răspunsul ultrașilor sârbi la banner-ul  afișat de cei români la România – Kosovo

Suporterii celor de la Partizan Belgrad au afișat, miercuri seara, un banner de recunoștință față de gestul ultrașilor români, care au afișat în timpul meciului  cu Kosovo de marți seara mesajul interzis  de UEFA: ”Kosovo e Serbia”.

Banner-ul, ”Kosovo e Serbia!”, care aproape că ne-a costat pierderea la masa verde a meciului cu Kosovo, a fost primit cu entuziasm în Serbia.

Ultrașii sârbi le-au răspuns celor români în timpul meciului amical de baschet disputat la Belgrad între Partizan și echipa spaniolă Fuenlabrada, ocazie cu care echipa sârbă și-a prezentat noile achiziții și tricourile pentru sezonul ce urmează să înceapă.

Suporterii sârbi au afișat în arenă, meciul de baschet s-a disputat în aer liber, un banner pe care au scris,  în trei culori – albastru, galben și roșu, mesajul: ”Vă mulțumesc, fraților”.

România nu recunoaște statul Kosovo, care și-a declarat independența față de Serbia în februarie 2008. Astfel, autorităţile din România nu întreţin contacte oficiale cu instituţiile din provincia cu capitala la Priștina. Totuși, UEFA le interzice naționalelor afiliate să refuze disputarea partidelor cu Kosovo.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs