3dots.ro

Un schior italian și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la 700 de metri înălțime

Un schior italian și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la 700 de metri înălțime

Schiorul italian Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și iubita sa, Elisa Arlian, au murit în urma unui accident petrecut în timpul unei vacanțe la munte, după ce au căzut de la mai mult de 700 de metri de pe versant, scrie The Sun.

Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă a confirmat tragicul incident, într-un comunicat.

ΔO tragedie teribilă lovește lumea sporturilor de iarnă și în special schiul de viteză. Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, membru al echipei de Cupa Mondială, și-a pierdut viața într-un tragic accident montan care a avut loc deasupra Champoluc (Ao). Împreună cu Pession a murit și prietena sa.

De-a lungul carierei sale, originar din Valea Aosta obținuse cele mai bune rezultate în 2021, clasându-se pe locul 15 în clasamentul final al Cupei Mondiale, în timp ce la Campionatele Mondiale a ocupat locul 22 la Vars în 2022. Președintele Flavio Roda și întreaga federație își exprimă condoleanțele familiei Pession pentru această tragică nenorocire”.

Când a avut loc tragedia, Pession și iubita sa se aflau într-o drumeție în Alpi, pe masivul Zerbion din Alpi.

Familiile celor doi și-au exprimat îngrijorarea atunci când nu au mai revenit acasă.  A fost demarată o misiune de salvare la care au participat trei elicopter, salvatori montani, inclusiv salvatori montani, poliție și pompieri.

Conform sursei citate, cei doi au fost găsiți fără viață, îmbrățișați. Se crede că cei doi au murit după ce au căzut în gol aproximativ 700 de metri.

Pession a fost membru al echipei italiene de Cupa Mondială de schi și a obținut cea mai bună clasare din carieră, pe locul 15 în clasamentul din 2021. Iubita sa a fost instructor de schi fond și profesor de școală primară.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs