Un fost boxer scoţian oferă 20.000 de lire celui care îi aduce înapoi copilul plecat în România alături de mamă

Un fost boxer scoţian susţine că soţia sa de origine română a plecat în România împreună cu fiul lor. El anunţă că oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline persoanei care îi va aduce copilul în siguranţă, conform Daily Record.

Craig Windsor, în vârstă de 38 de ani, susţine că Mihaela P., în vârstă de 32 de ani, l-a luat, în urmă cu şase luni, pe fiul lor Craig Jr, în vârstă de şase ani, și a plecat în România. El susţine că ea refuză acum să se întoarcă în Scoţia.

Cei doi s-au cunoscut la o gală de box desfășurată în Glasgow’s Charing Cross, iar în 2014 s-au căsătorit în Airdrie. Relaţia lor s-a încheiat anul trecut. 

Craig afirmă că este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta. 

”Mihaela a fugit din ţară cu băiatul meu şi mi-a smuls inima. S-a întors în România pe 26 februarie.

Nu m-am bucurat prea mult de asta, dar a spus că are nişte acte de semnat pentru unchiul ei şi că se va întoarce peste două săptămâni. După aproximativ o săptămână, ea mi-a spus: ”Dacă vrei să-l vezi din nou pe Craig, atunci va trebui să vii în România”, a declarat bărbatul tabloidului britanic.

”Singurul lucru pe care mi-l doresc în viaţă este ca fiul meu să revină în Scoţia. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui mi-l poate aduce”, mai afirmă acesta.

Craig Windsor, fost boxer în categoria mijlocie, a executat o pedeapsă cu închisoarea după ce a atacat un rival – fugise în Spania în 2006, dat a fost ulterior arestat – și i-a fost interzis să practice boxul, după ce a încălcat regulile privind dopajul, în 2013. El deține acum o sală de gimnastică și spune că a lăsat în urmată activitatea infracțională.

Poliţia din Scoţia a confirmat că acest caz le-a fost raportat, însă a declarat că este tratat ca o ”chestiune civilă”. 

”În acest moment sunt proceduri derulate de autoritățile române și există un apel al cărui rezultat îl așteptăm”, a spus Oana Petre, avocat de origine română, angajat de tatăl băiatului.

”Dacă mi-ai spune că 20 de tipi sunt pe urma mea, nu aş fi deranjat, dar fiind vorba de fiul meu, îmi vine să plâng. Vreau ca guvernul Marii Britanii să intervină şi să-l readucă pe fiul meu în Scoţia ”, a mai spus Craig Windsor. 

În replică, Mihaela Petroi a scris pe Facebook că soțul ei, cu care este în proces de divorț, debitează numai minciuni.

Ea spune că a plecat cu copilul din Scoția și s-au mutat în România și că chiar soțul ei i-a condus la aeroport.

”Tatăl a semnat o hârtie în fața unui avocat scoțian și a fost de acord că duc copilul în România, să trăiască în România, să meargă la școală, să primească o educație și să crească aici.

De asemenea Craig Windsor a fost de acord să vină în România să își vadă fiul (dar nu a fost interesat să facă asta)”, a scris românca, într-o postare pe contul ei de Facebook.

Mai mult, ea susține că baiatul vorbește zilnic la telefon cu tatăl lui și că este fericit în țară, a fost la creșă și urmează să înceapă școala aici.

În ceea ce privește fotografia în care băiatul pare rănit, ea spune că a fost vorba de o reacție alergică la mușcăturile de țânțari și că a fost dus la doctor și a primit tratament.