3dots.ro

Sean Penn: Sunt puțin frustrat de lume. Mă bucur că sunt bătrân și nu voi avea de-a face cu ceea ce va veni

Sean Penn: Sunt puțin frustrat de lume. Mă bucur că sunt bătrân și nu voi avea de-a face cu ceea ce va veni

În cadrul unui interviu în care promovează cel mai recent film al său, ”Flag Day”, actorul american Sean Penn a comentat o declarație pe care a dat-o la începutul anului, în care afirma că, din punctul său de vedere, bărbații sunt într-un proces de demasculinizare.

”Fac parte din clubul care crede că bărbații din cultura americană au devenit extrem de feminizați

Nu cred că a fi o brută sau a fi insensibil. sau a manifesta lipsă de respect față de femei are vreo legătură cu masculinitatea, sau a avut vreodată.

Dar, în același timp, nu cred că pentru ceea ce se definește ca fiind un comportament corect față de femei ar trebui să devenim noi unele", este declarația pe care Penn a fost invitat să o comenteze pentru The Independent.

”În viața mea au fost prezente femei puternice, pentru care masculinitatea nu a fost un semn de oprimare a personalității lor.

Cred că există niște gene ale lipsei de bărbăție care îi fac pe unii să-și abandoneze blugii și să-și pună o fustă”, a explicat Penn.

 

Penn a mai vorbit despre rețelele de socializare și a spus că el crede că în aceste medii oamenii sunt dispuși să-și altereze propriul sine și să-și modifice pozițiile cu privire la problemele importante pentru a fi beneficia de acceptare și apreciere din partea comunității virtuale.

”Acordăm prea multa importanță acuzațiilor venite de la oameni care își doresc să fie neprihăniți pentru că pot primi o recompensă rapidă.

Sunt puțin frustrat de lume. Mă bucur că sunt bătrân și nu voi avea de-a face cu ceea ne va aduce chestia asta”, a spus Penn.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs