3dots.ro

Sean Penn a părăsit Ucraina pe jos, alături de refugiați: Am mers mile până la granița poloneză

Sean Penn a părăsit Ucraina pe jos, alături de refugiați: Am mers mile până la granița poloneză

La câteva zile după ce a fost prezent în capitala Ucrainei, Kiev, pentru a filma un documentar despre invazia rusă, Sean Penn s-a trezit printre miile de refugiați care fugeau spre Polonia, alăturându-se exodului, pe jos, scrie Reuters.

Penn a postat luni, pe contul său de Twitter, o fotografie în care poartă un rucsac și ține un bagaj pe roți, în timp ce merge, pe drum, pe lângă o coloană de mașini înșirată pe mii de kilometri.

”Alături de doi colegi am parcurs mile întregi până la granița poloneză, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”, a scris Penn, în descrierea imaginii.

El mai spune că în fiecare mașină de pe drum se află ”doar femei și copii, majoritatea fără niciun fel de bagaj, iar o mașină este singura lor proprietate de valoare.”

Penn nu a oferit explicații despre motivul pentru care el și însoțitorii săi au fost nevoiți să-și abandoneze vehicului. 

Un purtător de cuvânt al actorului american, Mara Buxbaum, a declarat marți, pentru Reuters, prin e-mail că Penn ”a ieșit în siguranță din Ucraina”. Ea a refuzat să răspundă altor întrebări cu privire la locația sa sau despre circumstanțele plecării sale din Ucraina.

Sean Penn a fost la Kiev joia trecută, participând la un briefing de presă la biroul președintelui Vladimir Zelenski, în prima zi a invaziei Rusiei, înregistrând filmări pentru un documentar care cronicizează criza, a declarat biroul lui Zelenski, într-un comunicat, la acea vreme.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs