3dots.ro

Un fost șef din Poliție nu a raportat furtul cardului soției sale, deoarece ”hoțul a cheltuit mai puțin decât o făcea ea în mod obișnuit”

Un fost șef din Poliție nu a raportat furtul cardului soției sale, deoarece ”hoțul a cheltuit mai puțin decât o făcea ea în mod obișnuit”

Din articol:

Lord Mackenzie of Framwellgate, membru al Camerei Lorzilor, fost superintendent de Poliție în Durnham și fost președinte al Asociației Comisarilor de Poliție, a declarat în timpul unei alocuțiuni pe care a susținut-o în cadrul unei ședințe parlamentare că nu a reclamat furtul cardului de credit al soției, deoarece hoțul a cheltuit mai puțin bani decât o făcea ea în mod obișnuit.

Deși, prin declarația făcută, Lordul Mackenzie a stârnit hohote de râs  în rândul colegilor săi din Camera Lorzilor, niciunul dintre ei nu a putut afirma cu certitudine dacă a fost vorba de o glumă sau dacă evenimentul descris s-a petrecut cu adevărat.

”Într-una dintre rarele ei vizite la Londra, soției mele i-a fost furat cardul de credit. Eu am monitorizat utilizarea cardului și trebuie să spun că nu am raportat furtul la poliție, deoarece hoțul a cheltuit mai puțin decât o făcea ea în mod obișnuit”, a declarat Lordul Mackenzie.

„Cred că, în aceste circumstanțe, ar trebui întotdeauna să se raporteze aceste furturi la poliție”, i-a răspuns ministrul Trezoreriei, Baroneasa Vere de Norbiton, potrivit The Independent.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs