3dots.ro

Shannen Doherty:  „Nu vreau să mor! Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat…” – video

Shannen Doherty:  „Nu vreau să mor! Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat…” – video

„Nu vreau să mor!”, spune Shannen  Doherty într-un interviu acordat People. Actrița americană, care suferă de cancer în stadiul 4, a mai anunțat că boala, după ce i-a afectat creierul, s-a extins și la oase.

În luna ianuarie a acestui an, Shannen Doherty a aflat că boala i s-a răspândit în creier și a trebuit să facă radioterapie și să fie supusă unei intervenții chirurgicale pe creier pentru a îndepărta o tumoare, pe care a numit-o „Bob”.

„Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier. A fost o călătorie. Cu siguranță una dintre cele mai înfricoșătoare prin care am trecut în toată viața mea.”, a declarat actrița pentru revista

Shannen Doherty spune că nu îi este frică de moarte pentru că știe unde se va duce. „Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt. Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată”, a spus ea.

Actrița a mai precizat că nu și „terminat” de trăit viața. „Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat, sper să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat. Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină”.

Shannen Doherty a ținut să vorbească despre faptul că deși majoritatea oamenilor cred adesea că pacienții cu cancer sunt incapabili să se bucure de viață, dar a precizat că nu este așa.

„Oamenii presupun doar că înseamnă că nu poți merge, nu poți mânca, nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa.

Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici”, a spus actrița.

Ea e în continuare pozitivă în ceea ce privește tratamentul medical și a împărtășit că acum urmează „un regim foarte bun”.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015 și doi ani mai târziu, în urma chimioterapiei, a anunțat că boala a intrat în remisie. Dar, din nefericire, în 2019, boala lui Doherty a revenit, iar în 2020 a dezvăluit că a atins stadiul 4.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs