3dots.ro

Sharon Stone îndurerată de pierderea fratelui său, decedat în urma unui infarct

Sharon Stone îndurerată de pierderea fratelui său, decedat în urma unui infarct

Sharon Stone a anunțat decesul fratelui ei, Patrick Joseph Stone, într-un clip video pe care l-a postat Instagram, scrie DailyMail.

Patrick Joseph Stone, în vârstă de 57 de ani, și-a pierdut viața în urma unui infarct, pe fondul unor afecțiuni cardiace. Anul trecut trecuse prin tragedia pierderii fiului său de numai 11 luni, după ce organele lui interne au încetat să mai funcționeze.

„Ca orice familie, vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dumneavoastră în această perioadă de durere incomensurabilă și apreciem toate mesajele de condoleanțe.

Da, am avut multe pierderi în acești ultimi doi ani, așa cum atât de mulți dintre voi au avut, de asemenea.

Patrick a fost tatăl lui River pe care l-am pierdut anul trecut la 11 luni.

Vă mulțumesc foarte mult pentru dragostea și sprijinul pe care ni le arătați si vă rugam să continuați să fiți buni”, a spus Sharon Stone.

La rândul ei, soția lui Patrick a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

”Mă simt ca și cum inima mi-a fost scoasă din piept. Patric s-a dus să-i fie alături de dragul nostru River în această dimineață. Nu știu ce altceva să mai spun, a fost lumea mea.

Din prima zi în care l-am văzut am știut că mă voi căsători cu el. Am simțit imediat acea legătură dintre noi și pentru 20 de ani ne-am iubit nebunește și profund. Mă simt pierdută fără cel mai bun prieten al meu”, a spus Tasha Stones.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs